HTML

radiocafé: KOTTAZŰR

egy műsor minden hétfőn este 9-kor a radiocafé-n: KOTTAZŰR - ez a műsor a zenéről szól, a zene szeretetéről. arról, hogy a zene az kell, hogy a jó zene jobb embert csinál. - ez a műsor kalandozás a zene világában. előre és hátra: az archívumoktól az új bemutatókig. helyszíne a mesés kott’azűr, ez a csendes, mégis világhírű zenei pihenőhely, melynek alföldi magaslatairól belátni a zsenik és a boldog dilettánsok házába egyaránt. formája a kottazűr, ahol találkát ad egymásnak mindenki, aki szintén zenész, szerző és előadó, rajongó vagy műértő. - a hotelportás: Bányai Gábor

Friss topikok

2010.05.29. 00:22 g.b.show

 

kottazűr Az ERKEL SZÍNHÁZ sorsa, gondolom, sokakat érdekel. Vannak, akik azt mondják, nem kellett volna lebontásra ítélni, át lehetett volna alakítani, modernizálni. És akkor már kész is lehetne, hogy megkezdődhessen az Operaház színpadi rekonstrukciója.

Mások már látták vagy látni vélték az építészi terveket is, melyek az Erkel helyén egy izgalmas épületegyüttest képzelnek, sokfunkciójú tömböt, benne modern színházzal, ahol majd 100 estét kap az Operaház, a többi meg a zenés műfaj befogadó előadása lehet - de lesz itt üzletközpont, konferenciaterem és még sok más.

Nagyon kíváncsi vagyok a KOTTAZŰR hallgatóinak és ezen oldal olvasóinak a véleményére: ők milyennek képzelik az új Erkel Színházat? vagy Központot? kívülről-belülről...

Vitassuk meg?!

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://kottazur.blog.hu/api/trackback/id/tr452039336

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása